Het stedenbouwkundig attest

Inkoper
Posted by admin on  wo, dec 30th, 2020 @ 11:01:26 AM  17  0    
Het stedenbouwkundig attest

Inkoper

Het stedenbouwkundig attest geeft inlichtingen over een perceel gelegen in Vlaanderen. Alleen dit attest heeft juridische waarde in tegenstelling tot andere manieren van informatie geeft zoals bijvoorbeeld mondeling. (Foto: Antwerpen stadhuis.)

Een attest is iets anders dan een bouwvergunning.

[bron]

Een stedebouwkundig attest aanvragen

U hoeft hiervoor geen architect of de eigenaar van het pand te zijn om een stedenbouwkundig attest aan te vragen. U moet het stedenbouwkundig attest aanvragen bij de instantie die bevoegd is voor het afleveren van een omgevingsvergunning. Voor particulieren is dit bijna altijd de gemeente. Gebruik hiervoor het formulier op de website van Omgevingsloket Vlaanderen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *